Algemene Leden Vergadering (ALV) 4 maart 2020

In de laatste maanden is onze vereniging enorm gegroeid en waren de bijeenkomsten zo goed bezocht dat we te weinig zitplaatsen hadden. Om dit te voorkomen vragen we onze leden via de link in de mail van 4 februari te laten weten of ze komen. Dan kunnen we een passende locatie zoeken die tzt bekend gemaakt wordt.

Tijdens deze bijeenkomst zal onder andere de sterk verhoogde precario belasting in de gemeente Amsterdam op de agenda staan. Er is een werkgroep mee bezig en we presenteren de (juridische) mogelijkheden die we zien en horen graag hoe jullie hier over denken. Ook kadeherstel, woonbootverzekeringen, het bestuur en haar plannen en de viering van ons eerst lustrum (jawel!) zullen op de agenda staan. Nadere informatie over de exacte agenda volgt.

Na de vergadering drinken we samen natuurlijk zoals jullie gewend zijn nog een borrel.